ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:16:53 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Ajuts a la gent gran per adequar els pisos
Per mitjà del programa d'arranjament d'habitatges de la Diputació

08/10/2010

No tots els pisos estan adaptats a les dificultats de moviment de la gent gran o amb dependència. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Sant Boi s'ha adherit al Programa d'Arranajament d'habitatges de la Diputació de Barcelona que subvenciona reformes bàsiques d'adequació.

Substituir la banyera per un plat de dutxa o graons per una rampa. Aquestes són algunes de les obres que l'Ajuntament i la Diputació executen de forma gratuïta en els habitatges de persones amb dependència o majors de 65 anys. Les sol·licituts s'han de presentar abans del 31 d'octubre al Servei de Primera Acollida (93 635 12 20). Es prioritzaran les peticions dels santboians i les santboianes amb més dificultats per a les activitats bàsiques de la vida diària i amb pocs recursos econòmics.

Millorar la qualitat de vida

L'objectiu del programa és grantir les condicions d'habitabilitat i d'accessibilitat, millorar la qualitat de vida i afavorir que es visqui a casa el màxim de temps possible.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades