ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:18:03 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Auditories energètiques voluntàries a les llars de la ciutat
L'Ajuntament realitza una campanya per promoure la reducció del consum domèstic d'energia

09/13/2010

L'Ajuntament tornarà a fer auditories energètiques a les llars de Sant Boi per promoure la reducció del consum d'energia i aigua i per prevenir la generació de residus. Les auditories seran voluntàries i finalitzaran amb el lliurament a les famílies d'un informe amb consells d'estalvi personalitzats.

L'any 2008, Sant Boi ja va dur a terme una campanya similar. El Banc de Bones Pràctiques del Govern Local (BBP), impulsat per la Diputació de Barcelona entre altres organismes, acaba de qualificar aquella campanya com una "bona pràctica". En aquella ocasió hi van participar més de 200 llars del municipi.

Informe personalitzat

Ara, les auditories ambientals se centraran sobretot a analitzar el consum d'energia. Les llars que demanin participar rebran la visita de personal tècnic especialitzat que farà una diagnosi ambiental de l'habitatge i un estudi dels hàbits de consum familiars. Posteriorment, es lliurarà a les famílies un informe personalitzat amb propostes de millora (mecanismes i hàbits facilitadors de l'estalvi).

En el marc de la campanya, l'Ajuntament contactarà amb les persones que van participar l'any 2008, per mesurar les conseqüències pràctiques que la realització de les auditories ha tingut en el consum de les seves llars.

La campanya d'auditories energètiques a les llars forma part del Pla d'Acció per l'Energia Sostenible de Sant Boi. L'eficiència energètica és un dels àmbits on es detecta l'existència de nous filons d'ocupació.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades