ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:44:41 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Excursions familiars en carruatge de cavalls a Can Dimoni
Els tiquets ja estan a la venda

09/16/2010

Aquest cap de setmana es posa en marxa una nova activitat de lleure familiar i turisme de natura. Consisteix en un passeig amb carruatge de cavalls per la zona agrícola fins al paratge natural de les basses de Can Dimoni. Posar de relleu la riquesa natural del municipi i donar-la a conèixer és un dels tres principals objectius estratègics del govern de Sant Boi.

Can Dimoni, reserva de flora i fauna

Les tres basses de Can Dimoni ocupen una superfìcie de sis hectàries en una zona d'extracció d'àrids abandonada fa dècades i ubicada a la zona agrícola de la Marina (delta del Llobregat). Són un dels paratges naturals més atractius del municipi, atesoren una important reserva de flora i fauna i formen part de l'inventari de Zones Humides de Catalunya i de la Xarxa Natura 2000 com a ZEPA (Zona Especial de Protecció d'Aus) i LIC (Lloc d'Interès Comunitari a nivell europeu).

El recorregut de les excursions en carruatge anirà des de la nau de la Cooperativa Agrària Santboiana (a prop de l'Alcampo) fins a la finca de Cal Francès. Des d'allà, caldrà caminar deu minuts per arribar a les basses, on hi haurà una hora lliure abans d'emprendre el camí de tornada. La duració total de l'excursió està calculada en aproximadament dues hores.

Tiquets a la venda

Els tiquets per a les excursions són a la venda a l'OMAP, al preu de 10 euros (persones adultes) i 7 euros (infants). Les passejades es faran els dissabtes i diumenges al matí fins al mes de desembre, amb sortides a les 9.30, les 10.30 i les 11.30 hores. També s'organitzen sortides en grup, amb servei de guia i càtering. L'empresa gestora de l'activitat és el centre d'equitació Les Tanques .

Gratis per a la canalla

Més de 280 establiments comercials de la ciutat lliuraran tiquets infantils gratuïts durant aquest mes de setembre. Per gaudir-ne cal comprar una entrada d'adult al punt de venda de l'OMAP. Els establiments col·laboradors són els membres de l'Associació de Comerç i Serveis de Sant Boi-Sant Boi Una Gran Botiga i de l'Associació El Carrer i les parades dels mercats de Sant Jordi i La Muntanyeta-Centre.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades