ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 01:40:04 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


"Polis de guarderia", un servei d'educació viària per a menors de tres anys
09/14/2010

La Policia Local de Sant Boi ofereix aquest curs escolar un servei d'educació viària adreçat a nens i nenes de dos i tres anys. Les sessions es faran a les escoles bressol que sol·licitin el servei, conegut amb el nom de "Polis de guarderia". Uns 300 infants de 7 escoles bressol hi participaran aquest curs.

L'activitat formativa, totalment gratuïta, es planteja aconseguir que els nens i les nenes reconeguin els agents i les agents de la Policia Local i els tinguin confiança. A més, per mitjà de jocs interactius es presenten a la canalla coneixements bàsics sobre l'entorn viari, com ara el significat dels colors dels semàfors o les principals senyals de trànsit. Un agent de la Policia Local explica aquest conceptes a la classe. Després, els nens i les nenes expliquen el que recorden a un altre policia disfressat de pallasso.

La Policia Local de Sant Boi treballa per fer arribar l'educació viària a tota la ciutadania, mitjançant diferents iniciatives adaptades a diferents col·lectius .

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades