ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:18:15 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Pius Alibek i Najat el Hachmi parlen sobre literatura i pau a Can Massallera
L'activitat forma part de la commemoració del Dia Internacional de la Pau

09/21/2010

L'escriptor del Kurdistan Pius Alibek i l'escriptora marroquina Najat el Hachmi protagonitzen aquest dimarts, 21 de setembre, a Can Massallera el col·loqui "Mediterrània, literatura i pau". L'activitat forma part de la Quinzena de la Mediterrània, el programa d'activitats amb què Sant Boi commemora enguany el Dia Internacional de la Pau.

El Dia Internacional de la Pau se celebra arreu del món cada 21 de setembre, convocat per Nacions Unides per contribuir a enfrortir els ideals de pau de les nacions i els pobles. Enguany a Sant Boi està dedicat a la Mediterrània ("mare nostrum", en l'època llatina) en tant que d'espai comú compartit per diverses civilitzacions.

La ciutat s'hi suma mitjançant la Quinzena de la Mediterrània, programa d'activitats organitzat conjuntament per l'Ajuntament i la Fundació Kassumay. Totes aquestes activitats tindran lloc a Can Massallera (carrer de Mallorca, 30).

Inauguració, concert i xerrada

La inauguració de la Quinzena de la Mediterrània va tenir lloc divendres 17 de setembre (19 hores), amb la presència de l'alcalde, Jaume Bosch, i el president de la Fundació Kassumay, Pere Jorba. El dissabte dia 18, el grup Safolk va fer un concert; els diners recaptats es destinaran a projectes de solidaritat de l'entitat organitzadora (22.30 hores). El dimarts 21 de setembre hi ha previst el col·loqui "Mediterrània, literatura i pau", amb la participació de Pius Alibek i Najat el Hachmi (18 hores).

Durant la segona quinzena de setembre es poden visitar tres exposicions al·lusives a la temàtica de la pau: "Cinema i pau" (Cinemes Can Castellet), "Viure a la Mediterrània" (Can Massallera) i "Tan iguals, tan diferents" (Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer".


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades