ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:34:23 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou empreses de la ciutat formen part del Consell Municipal del Mecenatge
La sessió de constitució se celebra aquest divendres

09/16/2010

Aquest divendres, 17 de setembre, se celebra la sessió de constitució del Consell Municipal del Mecenatge. Aquest organisme de caràcter consultiu assessorarà el govern municipal per promoure la col·laboració empresarial en activitats d'interès públic. Nou empreses de la ciutat en formen part.

Nou empreses de Sant Boi

Les empreses integrants del Consell Municipal del Mecenatge són: Washington Internacional SA (construcció), NH Hotels (hostaleria), Avant Grup SL (transport de viatgers), Azahar Plantaciones y Riegos SA (jardineria), Quadis SA (automoció), Citèlum SA (enllumenat), Dextrum SL (muntatge d'estands), Grup Diversus (restauració) i Massoni SL (jardineria). Han estat seleccionades atenent a la seva implicació en la vida col·lectiva de la ciutat.

També són membres del Consell l'alcalde, Jaume Bosch (en qualitat de president), els membres de la Junta de Govern Local (5) i els portaveus dels grups municipals (6), fins a un total de 21 integrants.

Funcions del nou organisme

El Consell Municipal del Mecenatge es reunirà dos cop l'any i s'encarregarà d'assessorar l'Ajuntament en la planificació de les actuacions que puguin ser objecte de patrocini o mecenatge, de fer propostes sobre quins criteris utilitzar a l'hora de destinar les aportacions del món empresarial i de fer la valoració i el seguiment dels projectes, entre altres funcions.

L'organisme també s'encarregarà de fomentar que les empreses de la ciutat es comprometin a assolir el distintiu RSE (Responsabilitat Social Empresarial).

La creació del Consell Municipal del Mecenatge permetrà impulsar la presència cada cop major del sector privat en la promoció d'activitats d'interès general sense ànim de lucre i donar suport a la implicació de l'activitat empresarial en els valors i les demandes de la societat civil.

Un nou marc de relació

El govern municipal de Sant Boi impulsa en aquest mandat un nou marc de relació amb el teixit empresarial de la ciutat. La posada en marxa d'aquest nou organisme és un nou pas per aquest camí.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades