ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:02:20 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Barrejant 2010. Produir i consumir: justícia i responsabilitat
Quinzena edició de la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi

09/30/2010

De l'1 al 3 d'octubre se celebra la quinzena edició de Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi. L'eix temàtic d'enguany és el comerç just, amb el lema "Produir amb justícia. Consumir amb responsabilitat". El programa recull més de 30 propostes que combinen espais per al debat, la reflexió i la denúncia amb activitats de caràcter cultural, festiu i lúdic.

Acte inaugural

L'acte d'inauguració comptarà amb la presència del professor Francisco Ramos, especialista en Ciències del treball, la presidenta de la cooperativa de dones Tomoh de Tetuan, Souad Laarabi, i l'exresponsable de l'Associació de Dones Obreres del Tèxtil Attawassoul, Aboubkr Elkhamlichi. Aquestes tres persones protagonitzaran la xerrada "És possible un altre model econòmic?" (divendres 1 d'octubre, L'Olivera, 19 hores).

Justícia i responsabilitat

La programació de Barrejant 2010 s'ha fet amb la intenció principal de cridar l'atenció sobre la necessitat de crear un espai econòmic més just i solidari i sobre la importància que siguem més responsables i exigents a l'hora de comprar i apostem per valors afegits com la dignitat en el procés de producció.

Activitats generals

La Trobada de la Solidaritat permetrà parlar sobre formes alternatives de consum; conèixer el procés d'elaboració de l'Agenda de Drets Humans de Sant Boi; visitar l' exposició de Creu Roja "Àfrica, anem al gra! Sembrant per a la seguretat alimentària"; recórrer les parades de més de 20 entitats de cooperació (amb les novetats de l'Espai del Comerç Just l'Espai de les Finances Ètiques); escoltar músiques diverses (com ara la "rumba-funk" de La Familia Rústika o la percussió ibèrica de Coetus, amb les veus de Sílvia Pérez i el mestre Eliseo Parra)...

Activitats per a les famílies

Barrejant 2010 adreça un ampli ventall de propostes al públic familiar, com ara la ludoteca Structures Musicals, una xocolatada ecològica i de comerç just o l'actuació del grup Cous Cous Clown.

Mercat d'intercanvi

Una de les principals novetats d'aquesta edició és el Mercat d'Intercanvi, un espai pensat per promoure l'intercanvi d'objectes que no volem per altres que ens puguin interessar.

Barrejant estrena pàgina web en aquesta edició, durant la qual es repartirà el primer número del butlletí Solidària.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades