ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:16:34 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Nou programa de ràdio, nou web i nou butlletí sobre solidaritat i cooperació
L'Ajuntament amplia la difusió de les seves accions en aquests camps

10/06/2010

L'Ajuntament ha estrenat durant les últimes setmanes tres productes comunicatius que tenen com a objectiu ampliar el ressò de les seves accions en matèria de solidaritat i cooperació al desenvolupament: un espai radiofònic, una pàgina web i un butlletí informatiu.

Ràdio

A mitjans de setembre l'emissora municipal Ràdio Sant Boi va posar en antena, al magazín matinal Dia a Dia, una secció sobre aquestes temàtiques. El nou espai, que s'emet els dilluns entre les deu i les onze del matí, dóna a conèixer les principals iniciatives que es duen a terme a Sant Boi (des de l'Ajuntament i des de les associacions). També s'ocupa d'animar la ciutadania a col·laborar-hi i de demostrar que fer-ho no és gens complicat.

Web

Des d'aquest setembre ja està operatiu el web de Barrejant , la trobada anual de la solidaritat a Sant Boi. La pàgina neix amb l'objectiu de donar continuïtat als objectius de la trobada al llarg de tot l'any, posant a l'abast de tothom la reproducció en vídeo de les xerrades més interessants, enllaços amb les pàgines de les entitats participants, galeries fotogràfiques... Hi ha també un apartat amb informacions sobre altres assumptes relacionats amb la solidaritat.

Butlletí

Durant la celebració de Barrejant, a principis d'octubre, es va distribuir el primer número del butlletí Solidària, que s'ocuparà també de difondre projectes i iniciatives de solidaritat i cooperació i de buscar noves complicitats. La primera edició està dedicada al comerç just, lema de Barrejant 2010.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades