ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:44:17 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Recollida selectiva a les escoles
Els centres compten amb un punt verd de recollida

10/19/2010

Els residus que es generen a les 26 escoles i instituts de la ciutat es recullen selectivament des del dia 20 de setembre. Aquesta important fita contribuirà a apropar Sant Boi a l'objectiu de recollir per separat, l'any 2012, el 48% de les deixalles (actualment estem al voltant del 30%).

Per tractar i aprofitar correctament els residus, cal que la separació es faci en origen. Per aquest motiu, s'han instal·lat papereres selectives a les aules i els vestíbuls dels centres escolars, contenidors específics en alguns patis i un punt verd per a la recollida final de cada fracció de residus: paper i cartró, envasos, matèria orgànica i residus especials.

La implicació dels centres educatius

L'empresa municipal CORESSA gestiona el nou sistema de recollida des del 20 de setembre, amb la col·locació i la implicació dels centres escolars. Aquests duran a terme accions informatives i de sensibilització sobre la recollida selectiva i la reducció de les deixalles. per col·laborar també en aquestes accions, l'Ajuntament ha posat a l'abast de les escoles una guia en format CD.

Recursos pedagògics sobre els residus

La guia conté recursos informatius i educatius elaborats per diverses institucions públiques relatius a la gestió dels residus (jocs, exposicions, visites a instal·lacions, xerrades informatives, publicacions...). també inclou una bibliografia i una llista de publicacions digitals especialitzades.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades