ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:15:15 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Tercer punt d'informació per a persones nouvingudes
Els dijous, a l'edifici municipal de Can Jordana

10/08/2010

Aquest dijous, 7 d'octubre, ha obert les portes el tercer Punt d'Informació i Assessorament per a Persones Nouvingudes de Sant Boi. És un servei gratuït d'informació bàsica sobre estrangeria orientat cap a la integració sociolaboral de la població que arriba a la ciutat. Està ubicat a l'edifici municipal de Can Jordana (carrer de l'Ebre, 27), al Barri Centre, i s'ofereix mitjançant un conveni amb l'associació AMIC-UGT.

El nou punt d'informació obrirà tots els dijous de 16 a 20 hores (cal demanar cita prèvia al telèfon 93 635 12 00, ext. 169, o en persona qualsevol dia feiner, de 9 a 15 o de 16 a 21 hores, a Can Jordana).

Centre, Casablanca, Cooperativa

Aquest és el tercer servei d'informació i assessorament jurídic i laboral per a persones d'origen estranger de Sant Boi, juntament amb els del Casal de Barri Casablanca (dilluns) i el Casal de Barri Ciutat Cooperativa i Molí Nou (dimecres). El nou servei se suma al conjunt de recursos de què disposa l'Ajuntament per atendre la diversitat i les especificitats que comporta el fet migratori i per gestionar de manera eficaç l’acollida de persones nouvingudes.

Els punts d'informació tramiten i gestionen documents jurídics i resolen dubtes de caràcter legal i laboral, sobre temes com ara la llei d'estrangeria, els permisos de treball, el reagrument familiar, les sol·licituds de nacionalitat, els drets a l'assistència sanitària, la seguretat social o l'accés a l'habitatge.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades