ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:50:02 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'obra de Ricard Vaccaro, a Can Castells Centre d'Art
La mostra "De la passió" inclou peces pictòriques i escultòriques

10/08/2010

Can Castells Centre d'Art acull des del dia 7 d'octubre una exposició de pintura i escultura de l'artista de Cornellà Ricard Vaccaro . La mostra, amb el nom "De la passió", pretén expressar totes aquelles sensacions associades al tacte, el cos, la pell... per mitjà de 22 escultures i 12 pintures realitzades entre els anys 2008 i 2010.

A l'obra de Vaccaro s'intueixen capes superposades que l'omplen de transparències, vels i sediments; uns elements que a vegades tapen i d'altres deixen entreveure, com un joc d'amagar i descobrir. L'exposició "De la passió" és la continuació de l'anomenada "A través de la pluja", on també s'apreciava aquesta idea dels efectes superposats força personals.

A més de les peces que es poden veure a Can Castells Centre d'Art, Ricard Vaccaro és autor de nombroses escultures urbanes de gran format que estan instal·lades a Barcelona, Castelldefels, Cornellà i altres ciutats catalanes. Destaquen Homenatge a Joan Miró, premi de l'Associació Catalana de Crítics d'Art, i Porta del Temps, ambdues a Cornellà.

L'exposició "De la passió" de Ricard Vaccaro estarà a Can Castells Centre d'Art (carrer de Lluís Castells, 16) fins al 4 de desembre.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades