ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:40:10 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un nou programa ocupacional dóna feina a 100 joves de la ciutat
Noves Cases per a Nous Oficis es posa en marxa aquest dijous

10/14/2010

Aquest dijous, 14 d'octubre, es posa en marxa a Sant Boi el programa ocupacional Noves Cases per a Nous Oficis. 100 joves de la ciutat que estaven a l'atur es beneficiaran d'aquesta acció durant un any, rebent formació teòrica i treballant en sectors econòmics emergents per millorar les seves opcions d'accedir al mercat laboral.

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha concedit a Sant Boi tres projectes en el marc d'aquest programa ocupacional: Viver ambiental, Atenció sòciosanitària a la dependència i Manteniments sostenibles aplicats a edificis i espais públics. L'empresa municipal CORESSA s'encarregarà de gestionar-los.

Nova ocupació en sectors emergents

Noves Cases per a Nous Oficis és una nova política activa del govern de la Generalitat de Catalunya, que sustitueix en la pràctica la fórmula de les escoles taller. L'objectiu és la inserció laboral de joves menors de 25 anys en sectors econòmics generadors de nova ocupació, com ara les energies alternatives, les noves tecnologies o els serveis a les persones de la tercera edat i les persones dependents.

Els projectes es duen a terme al llarg d'un any i combinen sis mesos de formació (alfabetització informàtica, sensibilització ambiental, matemàtiques i llengua bàsiques, etc) amb sis mesos de treball en un ofici concret mitjançant un contracte de formació.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades