ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:06:52 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Alumnes d'ESO preparen el pas al món laboral
Gràcies al Projecte de diversificació curricular

10/29/2010

Alumnes de 3r i 4t d'ESO dels cinc centres públics de secundària de Sant Boi participaran durant aquest curs escolar en una nova experiència educativa. L'objectiu d'aquesta experiència, anomenada Projecte de diversificació curricular, és reduir el risc de fracàs o abandonament escolar.

La fórmula escollida és facilitar a aquest alumnat el pas de l'escola al món laboral mitjançant mètodes i continguts diferents als de les classes convencionals, posant l'èmfasi en la realització de pràctiques preprofessionalitzadores en empreses i entitats del municipi.

El projecte es va presentar a les empreses i entitats col·laboradores a principis d'octubre, A l'acte de presentació van assistir l'alcalde, Jaume Bosch, el tinent d'Alcaldia d'Educació i Civisme, Luis Pérez, i la directora dels Serveis Territorials d'Educació al Baix Llobregat, Olga Adroher.

La Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament, l'empresa municipal CORESSA, els centres públics de secundària, l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic de Sant Boi i les empreses i entitats participants col·laboren perquè aquest projecte educatiu es dugui a terme a la ciutat.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades