ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:38:28 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Marina Geli, en el sisè Fòrum Empresarial
La consellera de Salut va destacar la importància del sector salut com a motor econòmic

10/21/2010

140 persones representants del teixit empresarial de Sant Boi han escoltat la conferència de la consellera de Salut, Marina Geli, sobre "La salut com motor econòmic", en el marc del sisè Fòrum Empresarial, que ha tingut lloc aquest dimecres, 20 d'octubre, a l'Hotel NH. L'Ajuntament de Sant Boi convoca aquesta trobada per mantenir una relació estable amb les empreses de la ciutat i propiciar que es relacionin entre elles.

En el seu parlament, la consellera Marina Geli s'ha mostrat convençuda que a Catalunya la Salut és un sector econòmic de referència que permet crear riquesa i benestar (a Sant Boi, per exemple, un 18% de la població treballa en relació amb la salut) i ha destacat la incidència que té en l'economia local el nou Hospital del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu. Marina Geli ha convidat l'empresariat de Sant Boi i el Baix Llobregat a creure en el propi potencial i avançar amb coratge i ambició. En aquest mateix sentit, l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, ha fet una crida a les empreses a que col·laborin amb l'Ajuntament per convertir Sant Boi en un referent català i europeu en l'àmbit de la salut i, principalment, en la salut mental comunitària.

Als fòrums empresarials de Sant Boi han participat fins ara ponents com el conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, l'exministre, Joan Majó, i el president de Seat, James Muir. D'aquestes trobades han sorgit noves relacions institucionals i comercials.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades