ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:49:54 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Condecoracions policials per la millora de la seguretat col·lectiva
Particulars i entitats han rebut també distincions de la Policia Local de Sant Boi

10/21/2010

Aquest dijous, dia 21 d'octubre, la Policia Local ha lliurat condecoracions i distincions a policies, persones particulars, entitats i institucions que han contribuït a la millora de la seguretat col·lectiva a Sant Boi. L'acte, que s'ha celebrat a Can Massallera, ha estat la primera cerimònia institucional d'aquest tipus organitzada a la ciutat.

Medalles al mèrit policial

Entre les condecoracions lliurades hi ha una medalla d'or per mèrits particulars a Jordi Samsó, que va ser el màxim comandament de la Policia Local de Sant Boi fins a l'any 2004 i que posteriorment ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat als departaments d'Interior i Justícia de la Generalitat de Catalunya. També s'han concedit medalles d'or a policies locals amb més de 30 anys de servei i medalles d'argent a agents dels diferents cossos de seguretat que operen a la ciutat.

Diplomes a entitats i particulars

Durant l'acte s'han lliurat diplomes per actuacions concretes d'especial rellevància que han contribuït a millorar la seguretat col·lectiva. El Centre Obert l'Eixida, l'Escola Montbaig, el Centre Ocupacional Sant Jordi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Programa Salut i Escola del Servei d'Atenció Primària Baix Llobregat-Litoral, la Unitat d'Educació per a la Mobilitat Segura del Servei Català de Trànsit, l'equip tècnicodocent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i la direcció del Sistema d'Emergències Mèdiques de la demarcació de Sant Boi són alguns dels organismes i entitats que han vist distingida la seva tasca mitjançant aquests diplomes.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades