ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:20:41 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Ajuntament impulsa el I Congrés europeu de proximitat, participació i ciutadania
Se celebrarà del 24 al 26 de novembre a Vitoria-Gasteiz

11/04/2010

Sant Boi és un dels ajuntaments impulsors del I Congrés europeu de proximitat, participació i ciutadania , que organitza la Fundación Kaleidos.red. La trobada, que se celebrarà a Vitoria-Gasteiz del 24 al 26 de novembre, és un esdeveniment pioner a l'àmbit europeu en la recerca de solucions que permetin que les polítiques públiques donin resposta a les noves realitats, preocupacions i necessitats de la ciutadania.

La presentació del I Congrés europeu de proximitat, participació i ciutadania s'ha fet aquest dijous, 4 de novembre, a l'Ajuntament de Sant Boi. El gerent de la Fundación Kaleidos.red, José Ramón Sobrón, ha explicat que "una societat canviant com la nostra exigeix que els governs resolguin de forma ràpida i contundent per mitjà d'una nova manera de fer les coses que estigui allunyada dels paradigmes del passat". Perquè això sigui possible "les administracions han d'aprendre a reorganitzar-se internament i a relacionar-se d'una nova manera amb la ciutadania".

En el congrés es donaran cita representants tècnics, polítics i de la societat. Hi intervindran, entre altres, la presidenta del Comité de les Regions d'Europa, Mercedes Bresso; l'especialista en geopolítica i consultor de l'ONU, Ignacio Ramonet i el coordinador de la Xarxa dels Centre Cívics de Barcelona i professor a ESADE, Toni Puig.

Sant Boi hi aportarà les experiències participatives que s'han portat a terme en el desenvolupament del Pla de Millora Integral de Casablanca (PMIC) i en la comissió ciutadana que ha consensuat els crieris per recuperar l'Ateneu Santboià. L'alcalde, Jaume Bosch, ha destacat l'"aposta de Sant Boi per buscar una nova manera de fer política basada en l'escolta activa" que prioritzi que la veu de la ciutadania arribi al govern.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades