ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:43:47 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La Generalitat potenciarà els recursos turístics del patrimoni cultural de Sant Boi
El conseller Josep Huguet i l'alcalde, Jaume Bosch, signen un protocol de col·laboració

11/05/2010

L'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya col·laboraran per potenciar recursos turístics intangibles de la ciutat de Sant Boi. Els períodes històrics que protagonitzaran aquesta col·laboració són el Sant Boi romà, la Guerra de successió, l'època dels indians i els anys del franquisme i la lluita antifranquista.

L'alcalde, Jaume Bosch, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, han signat el protocol de col·laboració aquest divendres, 5 de novembre, en un acte públic celebrat al Consell Comarcal del Baix Llobregat. El conseller hi ha signat acords similars amb altres tretze municipis de la comarca, en el marc de la política de promoció dels elements intangibles del patrimoni cultural de Catalunya amb potencialitats turístiques.

La col·laboració té com a marc el Pla Estratègic de Turisme de Catalunya 2005-2010, que ha donat com a fruit un mapa nacional, un catàleg i un pla d'implementació dels recursos turístics intangibles de Catalunya. Dels recursos identificats a Sant Boi, l'Ajuntament té interès a desenvolupar projectes relacionats amb l'època romana, la Guerra de successió, les colònies d'ultramar i el franquisme i la lluita antifranquista.

Un dels recursos assenyalats a la nostra ciutat pel Pla i el Catàleg de Recursos Turístics Intangibles de Catalunya és la ruta de Rafael Casanova, Can Barraquer i l'església de Sant Baldiri.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades