ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:03:58 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Festa ciutadana per celebrar la nova línia de bus a la Diagonal
Aquest dissabte, a les cinc de la tarda, a la plaça de Catalunya de Sant Boi

11/05/2010

Aquest dissabte, dia 6 de novembre, tindrà lloc la festa de presentació de la línia d'autobús L79. L'Entitat Metropolitana del Transport i l'Ajuntament conviden la ciutadania a celebrar aquesta important millora de la xarxa de transport públic. La nova línia enllaçarà directament Sant Boi amb la zona alta de Barcelona cada quinze minuts a partir de dilluns, dia 8 de novembre.

La festa tindrà lloc a la plaça de Catalunya de Sant Boi a partir de les 17 hores. Hi parlaran el president de l'EMT, Antoni Poveda, i l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch. Hi ha previstes una batucada, una representació de teatre infantil i una xocolatada popular.

La ciutadania podrà muntar als nous autobusos i conèixer de prop les seves característiques (són autobusos de pis baix, 100% adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, amb 44 places amb seient i 42 places a peu dret).

Més còmode, més ràpid

Les persones que hagin de desplaçar-se fins a la Diagonal de Barcelona en transport públic per motius de feina, estudis o lleure podran fer-ho a partir d'aquest dilluns amb més comoditat (sense canviar de mitjà de transport) i més ràpidament (amb un trajecte d'entre 20 i 30' més curt que fins ara).

Amb l'entrada en funcionament de la línia L79, que també passa per Sant Joan Despí, l'Entitat Metropolitana del Transport atèn una demanda històrica de l'Ajuntament i de la ciutadania de Sant Boi.

Antoni Poveda i Jaume Bosch han presentat la nova línia de transport públic als mitjans de comunicació aquest divendres, 5 de novembre, a la plaça de l'Agricultura (vegeu la fotografia adjunta).

Plànol i dades de la línia

Horaris i parades


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades