ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 03:16:07 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'humorista Dani Pérez presenta el monòleg "Cazando Gamusinos)
Diumenge 21 de novembre, a les 19 hores, a Can Massallera

11/18/2010

Els "gamusinos" són uns animals imaginaris que serveixen per prendre el pèl als caçadors principiants, als quals se'ls proposa anar de nit a complir la impossible missió de caçar-los. Això fem al llarg de la vida: caçar "gamusinos" (pagar la hipoteca, el cotxe, les vacances) segons el monòleg humorístic que Dani Pérez presenta aquest diumenge, 21 de novembre, a Can Massallera (19 hores). És la pròxima cita de la programació municipal d'arts escèniques .

Cazando Gamusinosés un espectacle d'humor dirigit per Carme Malé i interpretat per l'humorista Dani Pérez, col·laborador de programes com El Club de la Comedia (Canal Plus), Muchas Gracias (TVE) o Sense Títol (TV3).

L'obra mostra l'absurditat quotidiana de la vida d'un home gris en un món de feines inútils i dies sense esperit. L'argument és un cant a la vida i a la felicitat que disecciona, amb molt d'humor, els quatre pilars sobre els quals se sustenta la societat actual: la religió, l'economia, la política i la cultura.

Preu de l'entrada: 12 euros (normal), 9 euros (reduïda)

Venda d'entrades a Tel-entrada i Can Massallera


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades