ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 02:42:42 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Persones amb malaltia mental il·lustren el calendari municipal de 2011
12/15/2010

L'Ajuntament dedica el calendari de 2011 a la salut mental. Els dibuixos que il·lustren l'edició d'enguany són obra de pacients de l'Àrea de Rehabilitació dels Complex Assistencial en Salut Mental Benito Menni.

Al calendari municipal, editat en format de sobretaula, hi apareixen dotze dibuixos i aquarel·les, un per mes. S'han seleccionat d'entre molts altres fets com a treball terapèutic per persones amb malaltia mental.

L'edició és una nova acció vinculada a l'aposta estratègica de Sant Boi per esdevenir una referència en l'àmbit de la salut mental i per passar de ser "el poble dels bojos" a ser "la ciutat de la salut mental". També és un pas més en el camí cap a la inclusió social de les persones amb malaltia mental.

El nou calendari s'ha repartit de forma gratuïta a l'estand municipal del 6 al 8 de desembre, durant la Fira de la Puríssima. A partir d'ara, es pot trobar a l'Oficina Municipal d'Atenció al Públic (OMAP) i als casals de barri.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades