ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/29/2020 10:48:39 PM
PrimaveraWEB
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, referent europeu en polítiques de proximitat
Saber escoltar i actuar en conseqüència

11/26/2010

El Pla de millora integral de Casablanca i la comissió ciutadana que ha consensuat els criteris per recuperar l'Ateneu santboià són les udes experiències que l'Ajuntament de Sant Boi ha presentat en el I Congrés europeu de proximitat, participació i ciutadania que s'ha celebral del 24 al 26 de novembre a Vitoria Gasteiz. La trobada, organitzada per la Fundació Kaleidos.red de la qual forma part Sant Boi, ha estat un evernt pioner en la rrecerca de solucions que permetin que les polítiques públiques donin resposta a les noves realitats, preocupacions i necessitats de la ciutadania.

En el Congrés europeu de proximitat, participació i ciutadania , que va comptar amb l'assistència de 200 representants tècnics, polítics i de la societat, han intervingut la presidenta del Comité de les Regions d'Europa, Mercedes Bresso, l'especialista en geopolítica i consultor de l'ONU, Ignacio Ramonet, i el coordinador de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona i professor d'ESADE, Toni Puig.

L'Ajuntament de Sant Boi ha incorporat a la política local els conceptes de proximitat i de praticipació amb la voluntat de saber escoltar la ciutadania i actuar al seu servei. El treball fet s'ha concretat en bones pràctiques que han convertit el municipi en un referent en la creació d'una àmplia xarxa de casals de barri, l'impuls d'òrgans de participació veïnal i en la convocatòria de processos participatius lligats a l'elaboració de plans i projectes.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades