ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/26/2020 01:53:50 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'exposició municipal obre les portes al futur
Amb el balanç del mandat

12/03/2010

A l'exposició municipal, que es podrà visitar a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, l'Ajuntament presentarà, amb el nom d'Obrim les portes al futur, un recull de les actuacions que s'han dut a terme a la ciutat durant l'actual mandat.

Entre les propostes promogudes directament per l'Ajuntament també destaca l'exposició de fruites i verdures, que enguany tindrà aires renovats, el Mercat d'Art Jove de la Puríssima, que assoleix la cinquena edició, i l'espai de la solidaritat i la diversitat, amb més activitats.

Calendari 2011

A l'exposició municipal es repartirà el calendari que edita l'Ajuntament. La salut mental és el tema de l'edició de 2011. Els dibuixos que l'il·lustren han estat elegits entre creacions realitzades per pacients de l'Àrea de Rehabilitació del Complex Assistencial en Salut Mental Benito menni. Té un format de sobretaula, s'hi indiquen les principals festivitats de l'any a Sant Boi i ha comptat amb el patrocini de l'empresa de materials per a la construcció Garro SA.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades