ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

02/25/2020 02:45:44 PM
Hivern NO neu
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Informació digital a peu de carrer
S'hi pot consultar la informació de la Fira de la Puríssima

12/02/2010

Dues grans pantalles situades al carrer ofereixen des d'aquest mes dades sobre l'actualitat, l'agenda, els equipaments i els serveis de Sant Boi. L'alcalde, Jaume Bosch, va inaugurar-les aquest dimecres, 1 de desembre. Ara ja s'hi pot consultar tota la informació sobre la Fira de la Puríssima.

Els punts d'informació digital fan 2 m d'alçada per 1 m d'amplada. Són tàctils i ofereixen text, fotografies i image en moviment. Estan situats en dos indrets de la ciutat amb força pas de vianants: la rambla de Rafael Casanova (cantonada carrer d'O'Donnell) i l'avinguda de l'Onze de Setembre (a tocar amb el carrer de Francesc Macià).

Al menú principal dels dispositius es pot escollir entre els apartats La ciutat, L'actualitat, L'agenda, Mobilitat, Equipaments i Telèfons d'interès.

La iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció atorgada pel Consorci d'Administració Oberta de Catalunya.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades