ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:23:36 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Exposició a Can Massallera sobre les persones refugiades
"Refugiats. Vides en trànsit" es pot visitar de l'11 de gener al 9 de febrer

01/12/2011

Can Massallera acull l'exposició "Refugiats. Vides en trànsit" fins al 9 de febrer. La mostra és fruit de la col·laboració de l'Obra Social La Caixa i l'Ajuntament de Sant Boi.

La inauguració va tenir lloc aquest dimarts, 11 de gener, a les 19 hores, amb la presència del secretari general de la Fundació "La Caixa", Lluís Reverter, de l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i de la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Maria José Rodríguez.

37 milions de persones en trànsit

Fotografies de Sergi Càmera i un documental de Marc Beneira ensenyen com és el dia a dia de les persones que viuen en els camps de refugiats de Kybuye i Byumba, a Ruanda, on es dóna suport a un programa de formació i capacitació per a infants i joves.

L'exposició pretén posar-nos al dia sobre com viuen 37 milions de persones al món que han hagut de fugir dels seus llocs d'origen, víctimes de les guerres i de la violència per traslladar-se a camps de refugiats on esperen que la situació social i política dels seus països s'estabilitzi. En aquesta mostra queda reflectida també la tasca que la comunitat internacional i les organitzacions no governamentals realitzen per ajudar les persones refugiades a afrontar la nova situació.

La inauguració tindrà lloc aquest dimarts, 11 de gener, a les 19 hores.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades