ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:43:32 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Front comú dels serveis socials dels ajuntaments del Baix Llobregat
La Taula Comarcal de Serveis Socials s'ha constituït a Sant Boi

01/19/2011

Alcaldes i alcaldesses dels trenta municipis del Baix Llobregat han signat aquest dimecres 19 de gener el protocol d'adhesió a la Taula de Serveis Socials del Baix Llobregat. L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, ha esta l'amfitrió de l'acte que ha tingut lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer amb l'assistència de la directora general de l'ICASS, Carmela Fortuny, la diputada de Benestar Social, Montserrat Ballarin, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Rosa Boladeras.

La Taula de Serveis Socials del Baix Llobregat és única a Catalunya. Posarà en marxa un procés de cooperació i treball conjunt entre els Ajuntament de la comarca que els permeti ser més eficients en l'assoliment d'objectius comuns cap a la societat del benestar. D'aquesta manera, es dóna resposta a les necessitats dels serveis socials als municipis que s'han vist fortament marcades per la crisi econòmica.

Treball coordinat i en xarxa

El treball coordinat dels Ajuntaments ha de permetre configurar un posicionament comú que augmenti la coherència del sistema de serveis socials, a la vegada que facilita la relació amb el govern de la Generailtat i el treball en xarxa amb el conjunt d'agents socials i econòmics del sector.

L'acte de presentació i constitució de la Taula de Serveis Socials del Baix Llobregat ha acabat amb una ponència a càrrec del director de l'Institut de Governança i Direcció Pública d'ESADE, Paco Longo, sobre "crisi econòmica, política local i gestió pública".


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades