ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 09:39:45 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Presentació del Pacte per a l'Ús del Temps a la Ciutat
Per informar i recollir adhesions ciutadanes

02/08/2011

Aquest dimarts, 8 de febrer, l'Ajuntament presenta a la ciutadania el Pacte per a l'Ús del Temps a la Ciutat en dos actes que se celebren a la sala de Plens al matí (a les 13.30 hores) i a la tarda (a les 18.00 hores).

El Pacte per a l'Ús del Temps a la Ciutat, que és fruit d'un detallat estudi, recull propostes per actuar de forma coordinada sobre els factors que condicionen la quantitat i la qualitat de temps de què disposem els ciutadans i les ciutadanes de Sant Boi. En aquest acte es recolliran adhesions al pacte, el qual està previst que se signi el proper mes de març.

Potenciar polítiques de Nous Usos del Temps

La manca de temps és una característica dels nostres dies. En aquest context, els poders públics es plantegen polítiques per garantir el dret a disposar de temps, a fer compatibles les hores que es dediquen a la feina, a la família i a la vida personal, a impedir que la falta de temps afecti la nostra salut física i mental i que sigui un nou factor de discriminació per a les dones.

L'Ajuntament de Sant Boi va potenciar les seves polítiques de Nous Usos del Temps amb la creació, l'any 2007, d'una regidoria específica sobre aquest tema. Sant Boi forma part de la Xarxa de Ciutats i Pobles pels Nous Usos del Temps.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades