ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:14:29 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Suport a les cadidatures santboianes a la Creu de Sant Jordi
Per al director de la Fundació Orienta, Alfons Icart, i per a la Fundació Marianao

02/22/2011

L'Ajuntament de Sant Boi ha donat suport a les candidatures per rebre la Creu de Sant Jordi del director de la Fundació Orienta, Alfons Icart, i de la Fundació Marianao. Així ho ha aprovat per unanimitat en el Ple municipal de febrer, celebrat aquest dilluns, dia 21.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que es pot rebre per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir persones, grups o entitats que hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Alfons Icart, president de la Fundació Orienta

El Ple valora el paper i dedicació d'Alfons Icart durant més de trenta anys a favor de la salut mental de joves i adolescents, sovint en situació d'alt risc, així com la implicació en la lluita pels drets de la infància i la joventut. El president de la Fundació Orienta s'ha dedicat a la recerca, formació i docència. De la seva trajectòria professional destaca la posada en marxa de la Coordinadora de Centres d'Higiene Mental de Catalunya i la creació del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Fundació Marianao

L'Ajuntament ha tingut en compte que la Fundació Marianao, des de que es va crear l'any 1985, hagi promogut projectes i serveis socioeducatius adreçats principalment a la infància i la joventut, incidint en especial en els col·lectius en situació de risc i vulnerabilitat social. La feina feta durant els seus 25 anys d'història ja ha rebut diversos reconeixements en els àmbits local, autonòmic i etatal, entre els quals hi ha la distinció d'Honor en la darrera edició dels Premis Ciutat de Sant Boi.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades