ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:55:54 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Fòrum del comerç: Xarxes socials, de click a client
Se celebra aquest dimarts, 1 de març, a les 14 hores, a Cal Ninyo

03/01/2011

Les xarxes socials com a eines per als negocis és el tema que aborda el Fòrum de Comerç de Sant Boi que se celebra aquest dimarts, 1 de març, a les 14 hores, a Cal Ninyo. La ponència és a càrrec de Toni Mascaró , expert en màrqueting i comunicació en línia, fundador i director general de l'empresa Emascaró.

La sessió té per objectiu donar a conèixer la importància d'aplicar les noves tecnologies en el màrketing i les possibilitats de les xarxes socials com a eines per al negoci.

En els fòrums del comerç, l'Ajuntament convoca els i les comerciants de Sant Boi per apropar temes d'interès i mantenir un espai de relació entre l'Administració i aquest col·lectiu. En anteriors trobades s'han tractat temes com la innovació i la mordernització dels negocis. La iniciativa respon al compromís de l’Ajuntament per crear formes de relació estables amb diferents sectors professionals i ciutadans i per impulsar polítiques basades en la proximitat, la participació ciutadana i el treball en xarxa.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades