ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:20:50 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Més activitats familiars durant les vacances escolars d'hivern
Patis oberts, condicions especials d'accés als poliesportius i equipaments municipals, projeccions matinals de cinema...

03/07/2011

Durant les vacances escolars d'hivern, que a Sant Boi se celebren del 7 a l'11 de març, el municipi acull un ampli programa d'activitats i serveis dirigits a les famílies.

- Per tal que les famílies puguin gaudir de les intal·lacions municipals, s'obren els patis de quatre escoles (Antoni Tàpies, Ciutat Cooperativa, Garrofers i Parellada), de 10 a 14, i es pot accedir gratuïtament a quatre camps de futbol (Joan Baptista Milà, Parellada, Casablanca i Ciutat Cooperativa), de 10 a 13 hores.

- Als poliesportius municipals (Parellada, Massallera i L'Olivera) es facilita l'accés gratuït dels fills i filles, nets i netes de les persones que hi estiguin abonades, de 9 a 17 hores. A més, amb la compra d'una entrada puntual d'adult també hi poden entrar els infants i joves en edat escolar.

- Els Cinemes Can Castellet han programat projeccions matinals de la pel·lícula Rango per a dimarts, dimecres i dijous.

- L'Ajuntament ha convocat una passejada familiar sobre la dona per al dimarts, una sortida guiada per conèixer l'art a peu de carrer per al dimecres i una sessió especial de l'Hora del conte per al divendres. També hi haurà jornades de promoció del béisbol, el dilluns, i de rugbi, el divendres.

- Adolescents i joves es poden apuntar a tallers, com els de defensa personal per a dones o el de creació musical multimèdia.

Aquesta programació se suma als casals, campus esportius i campaments que cobreixen l'horari escolar i permeten conciliar el temps laboral i familiar.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades