ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:15:30 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, protagonista del Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc)
Una trentena d'entitats formen aquest campus d'excel·lència internacional en l'àmbit de les ciències de la salut

03/09/2011

L'alcalde, Jaume Bosch, ha participat aquest dimecres, 9 de març, en la jornada de constitució del plenari del Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc). Aquest projecte vinculat a les ciències de la salut ha estat reconegut com a "campus d'excel·lència internacional" pels ministeris d'Educació i de Ciència i Innovació. Sant Boi hi forma part com a referent en l'àmbit de la salut mental.

El programa ministerial Campus d'Excel·lència Internacional , en marxa des de l'any 2008, pretén contribuir a modernitzar la universitat espanyola propiciant la col·laboració de diferents organismes perquè actuïn plegats com a motors de l'activitat docent, científica, social i empresarial. D'acord amb aquest criteri, una trentena d'entitats conformen el HUBc.

Projecte HUBc

La Universitat de Barcelona lidera el projecte HUBc, que aplega entre d'altres els esforços de 7 hospitals, 8 centres de recerca i 4 universitats on treballen 4.900 docents i investigadors universitaris i d'instituts de recerca. Projectes com el Biopol'H (l'Hospitalet de Llobregat), el Parc Tecnològic BZ (Zona Franca) i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat) també hi estan vinculats.

Sant Boi, referent en salut mental

La ciutat de Sant Boi ha apostat estratègicament per ser una referència nacional i internacional en el camp de la salut i, més específicament, en el camp de la salut mental. Al llarg dels darrer anys hi ha fet passes importants com l'obertura d'un nou Hospital General, la signatura d'un protocol d'intencions sobre aquest tema avalat per dotze institucions, l'acollida de diversos congressos i jornades internacionals o la incorporació al fòrum BioRegió de Catalunya.

L'acte de constitució del plenari del HUBc ha estat presidit pel rector de la Universitat de Barcelona, Dídac Ramírez.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades