ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:59:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni amb CataloniaBio per fomentar la recerca en biomedicina i biotecnologia
L'objectiu és treballar conjuntament per l'aplicació clínica de la recerca en l'àmbit de la salut mental

03/14/2011

Aquest dilluns, dia 14 de març, l'Ajuntament de Sant Boi i l'associació empresarial CataloniaBio han signat un conveni de col·laboració. L'objectiu de l'acord és incentivar conjuntament la recerca en biomedicina i biotecnologia i la seva aplicació clínica en l'àmbit de la salut mental.

Empreses de biotecnologia

CataloniaBio, l'Associació Catalana d'Empreses Biotecnològiques, és una iniciativa d'empresaris i emprenedors de la indústria biotecnològica que vol aplegar en una plataforma comuna totes les companyies amb interessos en el sector. L'objectiu és participar en la definició del marc d'actuació d'aquest sector emergent i, especialment, en les polítiques governamentals que es dissenyin a Catalunya per estimular el seu desenvolupament.

Sant Boi i la salut mental

L'any 2008, dotze institucions públiques i privades van signar un compromís per impulsar Sant Boi com a referent nacional i europeu en l'àmbit de la salut mental. A partir d'aquell compromís, Sant Boi promou l’activitat d'un cluster en salut mental que suma els esforços de diverses institucions, universitats, centres assistencials i de recerca.

Un salt qualitatiu

En aquest context, la participació del sector productiu a través de CataloniaBio implica un salt qualitatiu que facilitarà la transferència al mercat dels resultats de la recerca i les tecnologies més avançades en forma de, per exemple, nous tractaments clínics, nous medicaments i nous sistemes de diagnòstic aplicats a la salut mental.

PEU DE FOTO: Jaume Bosch, alcalde de Sant Boi, i Antonio Parente, president de CataloniaBio, han signat el conveni


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades