ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:12:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Noves parades de la línia L79 per donar més cobertura a Marianao i Cooperativa
La línia, que connecta Sant Boi amb la Diagonal, va entrar en funcionament el mes de novembre

03/18/2011

La línia d'autobús L79, que connecta Sant Boi amb l'avinguda Diagonal de Barcelona, amplia el recorregut a partir d'aquest dilluns, dia 21 de març, per donar una millor cobertura als barris Marianao i Ciutat Cooperativa. A petició de l’Ajuntament, l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT) ha prolongat el traçat amb set parades situades al llarg de la ronda de Sant Ramon.

Més cobertura amb la mateixa freqüència

Fins ara, l'extrem de la línia estava situat a la plaça de l'Assemblea de Catalunya. La prolongació del trajecte aprofita parades d'altres línies situades a la ronda de Sant Ramon i finalitza a la rotonda del Llor. La longitud de la prolongació és d'1,8 km per volta. El servei, però, manté la freqüència de pas, que és de 15 minuts els dies feiners.

Més de 163.000 persones usuàries

La línia L79 va entrar en funcionament el passat mes de novembre proporcionant per primer cop a la ciutadania de Sant Boi una connexió directa, sense transbordament, amb la part alta de Barcelona. Des d’aleshores, hi han viatjat més de 163.000 persones (gairebé 41.000 persones al mes).

Un alt nivell de satisfacció

El nivell de satisfacció de les persones usuàries és molt alt (8,7 sobre 10), segons una enquesta de l’EMT. La rapidesa, el curt temps de viatge i la manca de transbordaments són algunes de les raons citades a l'enquesta. El 69% de les persones usuàries resideixen a Sant Boi. Un 8% dels usuaris abans feien servir el cotxe privat per fer un desplaçament que ara fan en transport públic.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades