ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:52:39 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Museu de Sant Boi obre les portes a la casa on va viure Rafael Casanova
26 de març: inauguració. 27 de març: jornada de portes obertes

03/25/2011

L'alcalde, Jaume Bosch, inaugurarà el nou Museu de Sant Boi el dissabte 26 de març (18 hores). L'endemà, diumenge 27, hi haurà jornada de portes obertes al nou equipament des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. El Museu és a Can Barraquer, la casa pairal on va viure els darrers anys de la seva vida Rafael Casanova .

Una fita en la recuperació del patrimoni històric

L'obertura del Museu de Sant Boi a Can Barraquer és una gran fita en la recuperació i la difusió del patrimoni cultural i històric de Sant Boi. Per un costat, perquè posa a disposició de la ciutadania un espai amb recursos especialitzats per aprofundir en el coneixement de la història local d'una manera atractiva. Per altre costat, perquè dóna relleu a la figura de Rafael Casanova, probablement la referència històrica més important de la ciutat per la vinculació amb les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya.

Exposicions permanents sobre la història local i Rafael Casanova

Les persones que visitin el Museu de Sant Boi hi trobaran dues exposicions permanents: "Sant Boi: temps i espai", un recorregut per la història de Sant Boi des de l'època ibera fins als nostres dies, i “Rafael Casanova i el seu temps”, un monogràfic sobre la figura de l'heroi nacional de Catalunya. Fins al juny també hi haurà l'exposició temporal "Les Dones en la Prehistòria", una producció del Museu de Prehistòria de València. Hi ha tres espais arqueològics al descobert i 192 peces datades entre el segle VI a.C i l'any 1950.

Horaris de visita

Els horaris de visita són: dijous i divendres (de 17 a 20 h), dissabtes (d’11 a 14 i de 17 a 20 h) i diumenges (d’11 a 14 h). També hi ha visites concertades per a grups i escoles, de dimarts a divendres. Els primers diumenges de mes l’entrada és gratuïta.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades