ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 08:49:14 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'Olivera esdevé un centre d'educació permanent
L'escola de formació de persones adultes s'hi ha traslladat

04/18/2011

Els tres principals centres públics santboians de formació permanent ja són en un mateix edifici: L'Olivera . El Campus Universitari 365 i el Servei Local de Català ja hi eren. L'Escola de Formació de Persones Adultes s'hi ha traslladat després d'uns treballs d'adequació.

L'Olivera s'ha convertit d'aquesta manera en l'equipament de referència a Sant Boi per a l'educació permanent i la formació "al llarg de la vida". La unificació en un mateix equipament d'aquests recursos educatius facilita, per exemple, que l'alumnat de l'escola de persones adultes cursi estudis universitaris.

Serveis:

- Campus 365 : Primera planta. 1.000 alumnes matriculats. Ajuntament+UNED. Estudis universitaris a distància: cursos d'accés a la universitat; titulacions de Turisme, Psicologia, Educació social i Ciències ambientals; Idiomes anglès, francès i alemany.

- Servei Local de Català (Consorci per a la Normalització Lingüística): Primera planta. 1.150 inscripcions a cursos l'any 2010. Cursos de català bàsic, elemental, intermedi i de suficiència. Servei d'assessorament lingüístic i programes de foment de l'ús del català (Voluntariat per la llengua, per exemple)

- Escola de Formació de Persones Adultes : Segona planta. 550 alumnes matriculats. Servei gratuït de la Generalitat de Catalunya. Titulacions oficials. Graduat de secundària. Accés a cicles formatius. Cursos de preparació per a les proves d'accés a la Universitat i per al desenvolupament de competències per la societat de la informació. Formació instrumental. Ensenyaments inicials bàsics.

- Altres serveis: Planta baixa: sales d'estudi i multimèdia, serveis socials bàsics del barri de Marianao, ludoteca i bar / Primera planta: síndic de Greuges i mediació ciutadana.

Les obres per adequar L'Olivera s'han finançat parcialment amb els fons estatals del Pla E.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades