ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:12:46 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Declaració conjunta del Baix Llobregat sobre la crisi econòmica
03/31/2011

El consell d'alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat ha aprovat aquest dijous, 31 de març, una declaració conjunta sobre la crisi econòmica. El text reclama al Govern de la Generalitat que prioritzi les inversions programades al territori i li proposa la creació d'un òrgan de representació política que constitueixi un canal de comunicació estable amb els ajuntaments de la comarca.

La signatura de la declaració ha tingut lloc a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a Sant Feliu. En representació de Sant Boi hi ha assistit l'alcalde accidental, José Ángel Carcelén.

El document compta amb el suport del Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat (integrat per representants empresarials i sindicals), la Federació d'Associacions de VeÍns del Baix Llobregat i l'Associació Innobaix (amb representants del teixit industrial i empresarial i d'entitats del tercer sector).

La declaració del consell d'alcaldes i alcaldesses expressa la preocupació perquè l'aplicació de mesures d'estalvi econòmic pugui paralitzar la construcció d'infraestructures essencials per al Baix Llobregat i perquè els ajustos pressupostaris afectin la dotació d'equipaments sanitaris, educatius i socials i les prestacions socials.

Per això, el document reclama al Govern de la Generalitat que mantingui "el nivell d'exigència" davant el Govern espanyol perquè aquest compleixi amb les seves "obligacions pressupostàries" i que "prioritzi, entre les mesures per fer front a la crisi econòmica i les elevades taxes d'atur, les inversions programades actualment a tot el territori".

La declaració proposa la creació d'un òrgan de representació política que constitueixi un canal de comunicació estable entre el Govern de la Generalitat i el món local de la comarca i on siguin presents responsables dels diferents departaments de la Generalitat, prioritàriament els d'Ensenyament i Empresa i Ocupació.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades