ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:17:18 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Primer autobús híbrid a la flota de Sant Boi
04/04/2011

Un autobús híbrid circula per primer cop pels carrers de Sant Boi des d'aquest dilluns, dia 4 d'abril. El vehicle, que pertany a la línia SB1, combina la propulsió mitjançant dièsel i energia elèctrica i redueix en un 30% el consum de combustible.

Els autobusos de propulsió híbrida poden circular en mode 100% elèctric. El motor de combustió interna només funciona quan la càrrega de les bateries baixa per sota del 60%. Un generador elèctric torna a cargar les bateries durant les frenades i les desacceleracions per poder tornar a funcionar només amb electricitat.

El sistema redueix el consum d'energia, l'emissió de partícules contaminants (òxids de nitrògen i monòxid de carboni, principalment) i el soroll de la circulació.

4 autobusos al Baix Llobregat

L' Entitat Metropolitana del Transport ha incorporat 4 autobusos híbrids a la flota del Baix Llobregat (en línies que opera el grup Baixbus ). Aquesta xifra s'incrementarà fins a 8 vehicles al llarg d'aquest any.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades