ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:13:55 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Can Massallera presenta un treball teatral amb 122 persones amb fragilitat física i mental
L'acte és la cloenda anual d'un projecte per apropar l'art i la cultura a aquest col·lectiu

04/07/2011

El proper diumenge dia 10, a les 12 h, tindrà lloc la cloenda del Programa Municipal Transversal d'Integració per a Persones amb Discapacitats. L'acte està centrat en l'espectacle "El món canvia", resultat del treball realitzat enguany per apropar l'art i la cultura al col·lectiu de persones en situació de fragilitat física i mental. En aquesta ocasió han participat en el projecte 122 persones usuàries de Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental, del Centre de Dia Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, la residència Los Saluces i del taller de manualitats de l'Ajuntament.

Durant uns mesos aquestes persones i 28 monitors i monitores han treballat amb la companyia PlautideTeatre per posar en escena una representació que mostrarà els principals fets que van marcar la història de la humanitat entre el Renaixement i la Revolució Francesa. L'espectacle, que demana la participació activa del públic assistent, compta amb la col·laboració de 50 músics de l'Escola Municipal de Música Blai Net.

El Programa Municipal Transversal d'Integració per a Persones amb Discapacitats va nèixer l'any 2004, de la mà del Museu, en el marc de l'experiència de col·laboració europea VsArt , impulsada per l'associació parisina Volontariat et Soutien par l'Art des del convenciment que l'art és un motor d'inspiració per als col·lectius de persones amb fragilitat física, moral o material, mitjançant la incentivació del desig de crear i el sentiment d'estimació per la pròpia obra. En els anys posteriors a la seva posada en marxa a la ciutat, el programa ha treballat també la cultura romana i la medieval, sempre des de la visió de les arts escèniques.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades