ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:22:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Lliurats els X Premis Delta a les millors iniciatives empresarials
L'empresa santboiana Uxus Creatius ha quedat finalista

04/07/2011

Aquest dimecres, 7 d'abril, s'han lliurat a Viladecans els X Premis Delta a les millors iniciatives empresarials. Els convoquen els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans i la Fundació Ciutat de Viladecans amb l'objectiu donar suport i reconeixement a la posada en marxa de noves empreses. El jurat té en compte l'aportació a les ciutats, la capacitat d'innovació i la creació de nous llocs de treball.

Guardons

Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials:

1r Ebotlution Systems (enginyeria de software i sistemes, de Viladecans)

2n Aparcaivola (servei d'aparcament econòmic per a usuaris de l'Aeroport, d'El Prat)

3r Oliklak (envasos pel reciclatge d'oli domèstic, de Santa Coloma de Cervelló)

Premi Fundació Ciutat de Viladecans a la Millor Iniciativea en Innovació

1r W Aeronautica ( consultoria i ingenieria aeronàutica, de Viladecans)

Premi Delta a la Millor Iniciativa Comercial

1r L'Hortet del Baix (venda de fruites i verdures a domicili i per Internet, de Viladecans)

Candidatures de Sant Boi

De Sant Boi s'han presentat als premis sis candidatures: el servei de cafeteria i restaurant Bohemian Café , la consultoria informàtica Coda Solucions Basades en Internet , el restaurant i cafeteria Dolç i Salat, Uxus Creatius , l'empresa de components metàl·lics Tecnifil 2006 i el servei de motinotratge escolar Les Maduixes. L'empresa santboiana Uxus Creatius ha quedat finalista del Premi Fundació Ciutat de Viladecans a la Millor Iniciativa en Innovació. Uxus està especialitzada en la producció i comercialització de formats creatius i té una important presència en la vida cultural santboiana per mitjà de les activitats de divulgació i debat que s'organitzen des de l'Espai Uxus.

L'empresa santboianaUxus Creatius ha quedat finalista del Premi Fundació Ciutat de Viladecans a la Millor Iniciativa en Innovació. Uxus està especialitzada en la producció i comercialització de formats creatius i té una important presència en la vida cultural santboiana per mitjà de les activitats de divulgació i debat que s'organitzen des de l'Espai Uxus.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades