ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:05:42 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El mercat de Torre de la Vila llença una campanya amb el pa artesà com a reclam
Les parades lliuraran passaports de compra saludable

04/08/2011

El mercat Torre de la Vila posa en marxa aquest dissabte, dia 9 d'abril, una campanya de promoció comercial. L'objectiu és subratllar la importància dels productes frescos i artesans per a una alimentació sana i equilibrada. La imatge promocional és el pa artesà. Els dissabtes es podran fer tasts gratuïts de productes frescos.

Passaport de compra saludable

La campanya posa a disposició de la clientela del mercat un passaport de compra saludable. El document s'ha de demanar a qualsevol dels establiments, que després el segellaran cada cop que es faci una compra. Un cop completat el passaport, es podrà bescanviar per pa i altres productes de forn.

Pa artesanal

El pa és el producte reclam de la campanya, en tant que element essencial de la dieta mediterrània i d'una alimentació sana i equilibrada. L'empresa Panet proporciona els productes de regal per a la clientela.

El lema de la campanya

La campanya de promoció és una iniciativa de les parades del mercat de Torrelavila, l'associació de comerciants Sant Boi, Una Gran Botiga i l'Ajuntament que es publicita amb el lema "Comprant al Mercat de Torre de la Vila el pa et sortirà de franc".

Sant Boi compta amb tres mercats municipals: Torrelavila, Sant Jordi i Centre-La Muntanyeta.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades