ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:13:41 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


La comèdia 'Pasta fullada', a la Temporada de Teatre
Carme Sansa, Margarida Minguillón, Carles Soler i Josep Minguell, a escena

04/14/2011

El diumenge 17 d'abril, Can Massallera presenta "Pasta fullada", una comèdia dramàtica sobre el sentit de la vida. L'obra repassa la quotidianitat de la parella, el sexe als seixanta, el suport i la complicitat dels amics de molts anys i les relacions entre parelles, les coses no dites i la conformitat amb el guió preestablert.

L'obra com els secrets inconfessables i els desitjos amagats comencen a fer trontollar una vida aparentment ideal. I tot això amb la reflexió subjacent entre escollir ser coherent amb un mateix o raure protegit dins de l'entorn social encara que porti a la insatisfacció i l'ocultament.

Quatre actors amb ofici

A "Pasta fullada" trobem uns diàlegs trencadors i un treball d'actors carregat de complicitat i eficiència. Els quatre professionals que surten a l'escenari: Carme Sansa, Margarida Minguillón, Carles Soler i Josep Minguell, coneguts pels seus treballs al teatre i la televisió, i una direcció reeixida d'Òscar Molina estan al servei d'un text agosarat i amb l'efecte necessari per sortir del teatre amb la força del seu poder de reflexió.

TEMPORADA DE TEATRE: "Pasta fullada"

Diumenge 17 d'abril

19 h

Can Massallera


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades