ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:22:31 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Conveni amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
04/15/2011

L'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. El consistori local es compromet a fer una aportació de 50.000 euros perquè aquest organisme dugui a terme diversos projectes de cooperació al desenvolupament en països del Tercer Món (principalment, a la localitat agermanada de San Miguelito).

Millorar la gestió de l'aigua a San Miguelito

Més de la meitat dels fons es destinaran al Projecte d'enfortiment institucional de l'Alcaldia de San Miguellito (Nicaragua) mitjançant la millora de l'accés a l'aigua. L'objectiu és enfortir el paper del govern local en la gestió pública d'aquest element essencial. Aquest any s'avançarà en la millora de les infraestructures per abastar les comunitats rurals del municipi (construcció de pous i reparació de pous i petits aqüeductes). El projecte comptarà amb la col·laboració de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Campanyes d'emergència

Els fons aportats per l'Ajuntament també serviran per contribuir a campanyes d'emergència que es puguin realitzar al llarg de l'any a causa de catàstrofes naturals o altres circumstàncies.

Sant Boi és membre del Fons Català al Desenvolupament des de l'any 1990. Aquest organisme aplega més de 300 ajuntaments i institucions públiques catalanes.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades