ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:16:27 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Un ascensor millorarà l'accessibilitat a la zona del Fènix
Comença l'última obra prevista pel PMI Casablanca en aquesta àrea del barri

04/29/2011

Les obres de reurbanització de la plaça del Ripollès , al barri de Casablanca, han començat. Entre altres actuacions hi ha prevista la construcció d'un ascensor que suposarà una millora de l'accessibilitat de l'entorn i de la connexió entre les placetes del Fènix i la resta del barri.

Salvar el desnivell

Les set places de la zona del Fènix estan situades entre la carretera comarcal C-245 i el carrer de Viladecans. Aquest últim carrer està situat a una alçada superior, amb un desnivell de 3 metres que hi dificulta l'accés. La construcció d'un ascensor i una nova escala adaptada a la plaça del Ripollès solucionaran aquest problema.

Nova zona d'estada

Les obres, que es perllongaran fins al final d'aquest estiu, també inclouen l'enderroc de l'edificació de planta baixa que hi havia al centre de la plaça per convertir-lo en una zona d'estada, repòs i esbarjo per als veïns i les veïnes de la zona, amb nou mobiliari urbà, arbrat i elements de jardineria.

PMI de Casablanca

La reurbanització de la plaça del Ripollès és l'última obra prevista a la zona del Fènix dintre del Projecte de Millora Integral de Casablanca (PMI) . Recentment va finalitzar la remodelació de la plaça del Vallespir.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades