ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:17:13 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Activitats familiars a la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica
Mercat d'intercanvi, paella "solar", carrusel ecològic...

05/30/2011

Sant Boi celebra aquest dissabte, dia 4 de juny, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica . Davant del Mercat de la Muntanyeta, al llarg del matí hi haurà una fira d'entitats (amb la presència de 9 associacions del món de la cooperació local) i diverses activitats de conscienciació adreçades al públic familiar.

Jocs, mercat d'intercanvi, paella ecològica, manifest...

El programa inclou un espai de jocs (inflables, carrusel ecològic, taller de xapes...), un mercat d'intercanvi per a un consum alternatiu, una paella cuinada amb energia solar, un espectacle infantil i la lectura del manifest titulat amb el lema de la celebració d'enguany: "Prou explotació, tria comerç just! Prou especulació, tria banca ètica!". 94 municipis catalans s'hi sumen en aquesta ocasió.

Conscienciar per un comerç mundial més just

El Dia Internacional del Comerç Just i la Banca Ètica se celebra internacionalment per conscienciar tothom sobre la necessitat d'unes relacions comercials internacionals més justes i equitatives entre els països rics i els països empobrits.

Entitats participants

La Festa del Comerç Just serà una oportunitat perquè les famílies coneguin els principis del comerç just i el treball que realitzen les entitats de cooperació de Sant Boi. Hi participaran Amizade Junts per Moçambic, Associació d'Amistat San Miguelito-Sant Boi, Associació Units per Ajudar (AUPA), Casal d'Amistat Català-Cubà, Creu Roja Sant Boi, Desos Opció Solidària, Fundació Pau i Solidaritat, Vols Voluntariat Solidari i Associació dels Drets Animals del Baix Llobregat.

Més informació

Vídeo sobre comerç just


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades