ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 01:50:12 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Els col·legis electorals han obert amb normalitat a Sant Boi
Avui se celebren eleccions municipals 2011

05/22/2011

A Sant Boi, les meses electorals s'han constituït aquest matí amb normalitat i els col·legis electorals han obert puntualment a les 9 hores. Fins a les 8 del vespre 61.236 persones de la ciutat poden exercir el seu dret a vot a les eleccions municipals.

Les xifres de participació, al llarg de la jornada, i els resultats del recompte, després del tancament dels col·legis, es poden seguir mitjançant diferents canals d'informació municipals, com ara la pàgina web www.santboi.cat i els comptes de l'Ajuntament a Facebook i a Twitter .

Pantalla, pannells, SMS...

L'evolució de la jornada electoral també es podrà conèixer a la plaça de l'Ajuntament, on es projectaran els resultats en una pantalla de televisió situada a la façana de la Casa de la Vila. Els pannells electrònics que hi ha a diferents indrets de la població i les oficines administratives electròniques (als casals de barri) permetran, així mateix, seguir en directe el recompte. El servei Infos@ntboi enviarà un missatge electrònic amb els resultats finals a les persones que en són usuàries.

Ràdio Sant Boi

Ràdio Sant Boi(89,4 FM) farà un seguiment exhaustiu de la jornada, que inclourà entrevistes als caps de llista al llarg de la nit electoral.

10 candidatures

Aquests comicis són els novens des de la recuperació de la democràcia local. De la votacions en sortiran les 25 persones que representaran els santboians i les santboianes durant els pròxims 4 anys a l'Ajuntament de Sant Boi. En aquesta ocasió s'han presentat 10 candidatures.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades