ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:18:40 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Acústic Love of Lesbian clourà el Seminari de 'Cajón' i Percussió
Can Massallera s'omplirà d'energia i molta música

05/31/2011

El dissabte 4 de juny està prevista, a Can Massallera, la novena edició del Seminari Internacional de "Cajón" i Percussió . L'esdeveniment està dedicat a la difusió de la percussió musical i se centra especialment en l'univers del "cajón", un instrument força vinculat al flamenc, encara que també identificat amb altres variants de la música popular, sudamericanes sobretot.

Acústic Love of Lesbian

El punt final del seminari arribarà a les 23 h, amb un concert acústic de Santi Balmes i Julián Saldarriaga, components del grup Love of Lesbian . La formació és prou coneguda a la nostra ciutat. Sorgida de l'Altaveu Frontera, la formació va actuar a la plaça de l'Ajuntament dins del Festival Altaveu 2009, ja com a grup consolidat. Artistes reconeguts Durant tota la jornada estan previstes classes magistrals d'artistes reconeguts com Antón Suárez, David Domínguez "El Coquito", Francisco José Suárez "El Torombo", José Carrasco i José Jiménez "Bobote". Ells seran els encarregats de descobrir els secrets del "cajón" flamenc, les "palmas", el compàs, el ball i la guitarra als participants en les sessions que s'aniran desenvolupant entre les 10 i les 21 h. Aquests artistes han format part de les principals companyies flamenques sorgides les darreres dècades.

Artistes reconeguts

Durant tota la jornada estan previstes classes magistrals d'artistes reconeguts com Antón Suárez, David Domínguez "El Coquito", Francisco José Suárez "El Torombo", José Carrasco i José Jiménez "Bobote". Ells seran els encarregats de descobrir els secrets del "cajón" flamenc, les "palmas", el compàs, el ball i la guitarra als participants en les sessions que s'aniran desenvolupant entre les 10 i les 21 h. Aquests artistes han format part de les principals companyies flamenques sorgides les darreres dècades.

Altres activitats

A més de sessions pedagògiques, hi haurà diferents activitats. Per a les 11 h s'ha programat un taller de creació i apropament a la percussió adreçat als infants de 5 a 10 anys i, al llarg del dia, es podrà visitar una fira de "luthiers" especialitzats en la construcció d'instruments de percussió.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades