ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 02:00:09 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


5.600 visites al nou Museu de Sant Boi en dos mesos
06/03/2011

El Museu de Sant Boi ha rebut més de 5.600 visites des de l'obertura de la nova seu a Can Barraquer, la casa on va viure el conseller en cap Rafael Casanova . Les persones que han passat pel nou equipament cultural han pogut veure dues exposicions permanents: "Sant Boi: espai i temps", un recorregut per la història local des de l'època íbera fins als nostres dies, i "Rafael Casanova i el seu temps", un monogràfic sobre la figura de l'heroi nacional de Catalunya i sobre la seva emblemàtica vinculació amb la ciutat de Sant Boi.

Una fita en la recuperació del patrimoni històric

L'obertura del Museu de Sant Boi a Can Barraquer a finals del mes de març ha estat una gran fita en la recuperació i la difusió del patrimoni cultural i històric de Sant Boi, ja que s'hi ofereixen recursos especialitzats per aprofundir en el coneixement de la història local i es dóna relleu a la principal figura històrica de la ciutat, molt vinculada a les celebracions de la Diada Nacional de Catalunya.

Horaris de visita

Els horaris de visita de Can Barraquer són: dijous i divendres (de 17 a 20 h), dissabtes (d'11 a 14 i de 17 a 20 h) i diumenges (d'11 a 14 h). També hi ha visites concertades per a grups i escoles, de dimarts a divendres. Els primers diumenges de mes l'entrada és gratuïta.

Díptic Museu de Sant Boi-Can Barraquer


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades