ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:34:06 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Carta del Consell de Ciutat amb recomanacions al govern municipal
06/21/2011

La vicepresidenta del Consell de Ciutat de Sant Boi , Mari Pau Martínez Ortiz, ha lliurat aquest dimarts, 21 de juny, a l'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, una carta de recomanacions perquè el nou govern municipal les tingui en compte a l'hora d'elaborar el Pla de Govern 2011-2015.

Un organisme renovat

El Consell de Ciutat és un òrgan consultiu de participació ciutadana creat fa deu anys i format per representants dels àmbits social, econòmic, polític i territorial de la ciutat. L'any 2009 es va aprovar un nou reglament i es va modificar la composició per reforçar-ne el paper com a espai permanent de diàleg i reflexió estratègica sobre els grans projectes de ciutat.

Conclusions i propostes

La Carta del Consell de Ciutat és el resultat de la feina realitzada per aquest organisme durant el període 2007-2011 i recull conclusions i propostes consensuades de les seves cinc comissions: Territori, Grans projectes de ciutat, Salut, Patrimoni cultural i Nou model econòmic i social.

70 recomanacions

Les 70 recomanacions expressades en el document abasten una gran diversitat d'assumptes. Alguns exemples són: replantejar l'actual distribució territorial de 6 districtes, crear nous aparcaments soterrats en les zones de creixement de la ciutat, incorporar elements propis d'una societat multicultural en les festes populars, potenciar la formació en noves tecnologies, crear més habitatges de lloguer per a joves i gent gran, generar ocupació en el sector dels serveis a la gent gran i potenciar l'administració electrònica i la innovació digital.

Pla de Govern 2011-1015

El lliurament de la Carta del Consell de Ciutat constitueix el punt de partida en el procés d'elaboració del Pla de Govern 2011-2015, que tindrà en compte aquestes recomanacions en el marc d'un procés de participació ciutadana.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades