ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:41:45 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


"Casablanca ha canviat: ara tu tens la clau"
Campanya informativa i de foment del civisme

06/20/2011

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya de foment del civisme "Casablanca ha canviat: ara tu tens la clau" amb l'objectiu que la ciutadania conegui la transformació que ha viscut Casablanca i sigui conscient del paper que juga per mantenir les millores en bon estat.

El Pla de Millora Integral de Casablanca ( PMIC ) s'acabarà a finals d'aquest any. Des de 2005 s'hi han estat fent actuacions urbanístiques, amb la creació d'espais verds i la millora de l'accessibilitat, s'han rehabilitat edificis i executat programes de millora social. El projecte ha tingut un cost de 18,8 milions d'euros, que ha estat sufragat per la Llei de barris i el Fons Estatal d'Inversió Local.

Porta a porta al juny i juliol

Durant aquests mesos es fan accions com etiquetar els elements de mobiliari urbà amb el preu que han costat, exposicions fotogràfiques al carrer per veure l'abans i el després de les obres o visites a totes les llars del barri per lliurar un clauer que simbolitza l'acabament de les obres. També es treballa directament amb les associacions del barri a l'Escola Maria Fernández Lara.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades