ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/26/2022 12:36:26 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Adhesió a xarxa de radiocomunicacions d'emergències i seguretat
Aquest dijous, 14 de juliol, s'ha signat el conveni entre l'Ajuntament i la Generalitat

07/14/2011

L'Ajuntament de Sant Boi s'ha adherit a la Xarxa RESCAT de Radiocomunicacions d'emergències i seguretat de Catalunya. La xarxa és una competència de la Generalitat que dóna resposta a les necessitats dels diversos cossos de seguretat i d'emergències de les administracions públiques catalanes.

Sant Boi s'hi adhereix per mitjà d'un conveni de col·laboració amb el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya. El document ha estat signat aquest dijous, 14 de juliol, per part del director general d'Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez, i l'alcalde Jaume Bosch. Amb l'adhesió, a Sant Boi s'incrementa la qualitat i l'eficència de les comunicacions de seguretat i d'emergència i, en conseqüència, es millora el servei a la ciutadania.

Rescat és una xarxa de radiocomunicacions mòbils que es caracteritza per l'ús eficient de la banda de freqüències d'emergències i seguretat, la possibilitat de comunicacions xifrades i la bona cobertura urbana i rural.

Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades