ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

05/19/2022 08:44:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi, exemple de bones pràctiques en les finances municipals
"El matí de Catalunya Ràdio" ha parlat amb l'alcalde sobre el baix nivell del deute de l'Ajuntament

07/15/2011

L'Ajuntament ha fet els deures per mantenir unes finances sanejades malgrat la crisi econòmica. El programa "El matí de Catalunya Ràdio", presentat per Manuel Fuentes, ha entrevistat aquesta setmana l'alcalde, Jaume Bosch, per aquest motiu. La Federació de Municipis de Catalunya va proposar Sant Boi al programa com a exemple de bona pràctica en matèria de finances municipals.

En el període 2007-2010, en un context econòmic desfavorable, l'esforç de contenció i austeritat ha donat com a fruit una reducció de 4,5 milions d'euros en el nivell d'endeutament de Sant Boi. El deute de l'Ajuntament està situat en un nivell sensiblement inferior al màxim permès per la normativa.

A l'entrevista amb Catalunya Ràdio, Jaume Bosch va esmentar, com a raons d'aquesta bona salut econòmica, una bona direcció de tresoreria, el fet de no haver assumit inversions més enllà dels ingressos disponibles i l'aposta per aliances estratègiques amb altres administracions i amb les empreses per poder disposar d'aportacions externes.

Per escoltar l'entrevista, cliqueu aquí


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades